Vogels en Vriendschap

Vogelvereniging sinds 1 mei  2019

Nieuws


Het is het bestuur gelukt om een geschikt onderkomen voor Vogel en Vriendschap te vinden. Ook de show en de vogelbeurzen zullen er gehouden worden. Deze locatie is uitermate geschikt voor al onze activiteiten.

Wijkgebouw Irene, Oudelandstraat 75, 3073 LJ Rotterdam-zuid

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ons IBAN nummer is bekend ; NL 27 INGB 0009 3871 94

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Bestelling van de nieuwe ringen kweekjaar 2020 (groen) .

Bestellingen voor 1 oktober moeten voor 15 mei binnen zijn. downlaod het formulier en lever deze voor 15 mei in bij Aad Bresser.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uit de oude doos

De meeste van jullie weten dit natuurlijk al, maar de naam Vogels en Vriendschap is gebruikt bij een vogelvereniging die eerder bestaan heeft in Rotterdam. Wij zoeken oude spullen, maandbrieven, foto’s, dia’s, catalogussen etc. zodat er ook in deze nog jonge club we mooie oude herinneringen kunnen ophalen. Hierboven het klokje wat ieder lid toen kreeg bij de fusie in 2002                                                                                                                                       Links de drie musketiers op het uitje naar het Paradiso vogelpark in België. Georganiseerd vanwege de fusie tussen Vogels en Vriendschap en Kralingen.


Hieronder enige foto’s die Martin van Geel naar de redactie heeft gestuurd. Hij denkt zich te herinneren dat dit een babyshow is geweest in de Max school, waarschijnlijk 2005.

  

.     

Ook op Facebook komt de nostalgie soms weer boven. Twee berichten van ons gast lid Aad Twigt, die een kooi wil terugbrengen die hij gevonden heeft in Friesland

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

De redactie hoop dat jullie het een leuke maandbrief vinden.                         Tips en ideeën zijn altijd welkom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op onze aankomende vogelbeurzen staat er een nieuwe stand met dierenvoeding en benodigheden. Heeft hij het niet in zijn assortiment, vraag of bestel het van te voren zodat hij hierin kan voorzien. Informeer ook als het niet in het assortiment zit, dan kan hij kijken of hij daarin kan voorzien. 

info@marksdierenvoedingenzo.nl

of bel; 06 - 385 30 332


--------------------------------------------------------------------------------------------------